220 kr inklusive moms och frakt

Drömfångaren – En entreprenörs resa från dröm till verklighet

Jennifer Jansch hade en dröm. Hon ville starta eget, bo i New York, och arbeta med något miljövänligt. Det fanns bara två små problem, hon hade ingen aning om vad exakt hon skulle göra och hur hon skulle göra det. Men på två korta år hade hon förverkligat drömmen.

Idag är hennes företag Bag-all en “million dollar business”, med återförsäljare i 25 olika länder samt i de egna butikerna i New York, Sydney och Stockholm.

I den här boken visar Jennifer steg för steg hur resan gick till, vi får ta del av de svårigheter hon mött på vägen, hur hon hanterat problemen och funnit lösningar som kanske inte alltid är de vanligaste, men alltid fungerande och kreativa.

Boken är rikt illustrerad och djupt personlig – en sådan bok som hon själv hade önskat när hon startade sin drömresa. En praktisk och inspirerande handbok för alla som har en dröm, och vill förverkliga den.

220 kronor inklusive moms och frakt i Sverige.

Den finns nu också här, som E-bok i PDF format. 150 kronor inklusive moms. Så fort din order är färdigbehandlad, mailar vi en länk där du kan ladda ner boken. Och ja, vi jobbar så fort vi kan och hinner.

Boken blandar konkreta tips och tricks för att starta eget med inspirerande bilder och personliga texter.

Till skillnad från andra entreprenörers böcker, hjälper den läsaren redan från första steget att forma sin dröm till en idé.

Därefter följer en steg-för-steg guide över de utmaningar och glädjestunder som egenföretagare möter, på vägen till framgång.

Några röster om boken

Otroligt inspirerande berättelse!

”Vid en första anblick ser detta ut som en typisk soffbordsbok i både format och design. Men det visar sig snabbt att den även innehåller en otroligt inspirerande berättelse om ett starkt entreprenörskap. Jennifer Jansch är kvinnan bakom företaget Bag-all och här delar hon med sig av sin historia – vägen från idé till verklighet – samt ger värdefulla praktiska råd till den som också vill starta eget. Jennifer Jansch är i grunden stylist och det lyser igenom i hela boken. Hon blandar foton och stora textcitat med information om verksamhetsplanering, marknadsföring, lagerhållning och produktion. Grundstommen i hennes företag är miljömedvetenhet och Drömfångaren är en i grunden inspirerande bok som kan läsas av alla som går i entreprenörstankar, funderar på att flytta utomlands eller vill lära sig mer om återvinning.”

Louise Sverud,
Lektör på Bibliotekstjänst

Ovärderliga råd

“Jag rekommenderar Drömfångaren till alla som funderar på att bli entreprenörer. Då jag själv startat ett eget företag vet jag hur ovärderligt det är med bra råd och inspiration när man startar. Jag rekommenderar helhjärtat den här boken som har alla dessa komponenter.“

Robert af Jochnick,
medgrundare av Oriflame

Drömmar kan bli sanna!

“Jag rekommenderar alla att läsa den här boken! Jag blev otroligt inspirerad av allting i den: texterna, bilderna, citaten och Jennifers entreprenörsskap och generositet. Den här boken kommer att vara min viktigaste “coffee-table-book” för en lång tid framöver. Drömmar kan bli sanna!”

Kristin Kaspersen,
TV-personlighet, författare och entreprenör

En av de bästa!

”Detta är ärligt talat en av de bästa hur-manstartar-en-verksamhet-böcker jag någonsin läst. Jennifers förmåga att lyssna till sitt eget hjärta och samtidigt ta goda råd från andra, fick hennes företag att ändra riktning ett flertal gånger i denna mycket personliga historia. Hon är ett levande bevis för att du inte behöver ha en perfekt genomtänkt idé, för att starta ett företag.”

Calle Sjönell,
chef för Facebook Creative Shop Nordics

Rykande färsk – nu finns den svenska versionen av Jennifer Janschs bok Drömfångaren hos förlaget, Adlibris och Bokus. Den går givetvis också att beställa i din vanliga bokhandel, och självklart finns den att bläddra och köpa i Bag-alls egen Stockholmsbutik på Roslagsgatan 21. Så här såg det ut när den kom tidigare i år, en stor lastpall fylld med lådor dök upp den första soldagen i maj, samma dag som björkarna slog ut i Stockholmsområdet.