150 kr inklusive moms och frakt

NY BOK – KOMMER I FEBRUARI!

Nu har du chansen att förbeställa ditt eget signerade exemplar till specialpriset 170 kr inklusive frakt inom Sverige! 

Sista datum för specialpriset 10 januari.

I boken “Content marketing för alla” gav författarna dig allt du behövde för att lyckas med din content marketing – från strategi och planering till hantverket och uppföljningen.

Nu kommer Pontus Staunstrup ut med en uppföljning, “Contenthandboken”. Det här är en bok om innehåll – hur du producerar text, video, ljud, bilder, grafik som kan användas i olika kanaler som en del av marknadsföring och kommunikation. 

Den här boken ska hjälpa dig som skapar innehåll i olika sammanhang att göra det lättare, få större genomslag och lyckas nå dina mål. Oavsett om du jobbar med innehåll för internt eller externt bruk, i ett B2B- eller B2C-företag eller i en organisation eller myndighet, kommer du ha nytta av den här boken. Riktigt bra innehåll behövs överallt!

Pontus är digital strateg med fokus på content strategy/marketing. Till vardags hjälper han företag med digital strategi, content marketing, sociala medier, native advertising och annat inom digital marknadsföring och kommunikation. Ofta handlar det om att se till att företag och organisationer når sina målgrupper med relevant och värdeskapande innehåll.

Han tar fram strategier, analyserar målgrupper, skapar effektiva processer för att producera och sprida innehåll i olika format och kanaler.

Pontus är också en flitig föreläsare och lärare inom bl.a content marketing. 

Pontus Staunstrup

Pontus Staunstrup

Pontus är digital strateg med fokus på content strategy/marketing. Han arbetar som Account Director på Content marketing-byrån Brand Movers, där han hjälper företag och organisationer att nå sina målgrupper med relevant och värdeskapande innehåll.

Pontus är en flitig och efterfrågad föreläsare och lärare i hela Skandinavien i ämnen som content marketing, account based marketing och sociala medier. Han skriver även en hel del på samma tema på egna bloggen staunstrup.se.

Marknadsföring

Ett inlägg på Instagram

Ett inlägg på Instagram